Genç Avukatlar Ankara Barasu&S217;nda Buluştu
Tarih: 25.10.2013 | Okunma Sayısı: 2419
GENÇ AVUKATLAR ANKARA BAROSU'NDA BULUŞTU

Türkiye’nin dört bir yanından Başkente gelerek Ankara Barosu’nda buluşan genç avukatlar, mesleklerini icra ederken karşılaştıkları sorunları ve çözüm önerilerini konuştular. Türkiye Barolar Birliği Başkanı Avukat Metin Feyzioğlu ve TBMM'ye de bir dizi ziyaret gerçekleştiren genç avukatlar, görüştükleri milletvekillerinden sorunların çözümü noktasında destek istediler.

Ankara Barosu Genç Avukatlar Kurulu'nun çağrısıyla gerçekleşen buluşmaya, Adana, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Eskişehir, Gaziantep, Isparta, İstanbul, Kars-Ardahan, Kayseri, Kırşehir, Mersin ve Uşak barolarından avukatlar katıldı.

Genç avukatları Ankara Barosu'nda Genel Sekreter Avukat Gökhan Candoğan karşıladı. 20-21 Nisan tarihleri arasında Bursa'da düzenlenen Genç Avukatlar Kurultayı'nın sonuç bildirgesinde yer alan hususların gözden geçirildiği ziyarette, genç avukatların karşılaştıkları sorunlar ve mesleğin geleceğine dair beklentilere dair görüş alışverişinde bulunuldu.

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Avukat Metin Feyzioğlu'na da ziyaret eden genç avukatlar, Ankara buluşmasının ikinci gününde Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde grubu bulunan siyasi partilere de bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler. Adalet ve Kalkınma Partisi Adalet Komisyonu Başkan Vekili Hakkı Köylü, Barış ve Demokrasi Partisi Grup Başkan Vekili İdris Baluken, Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkan Vekilleri Engin Altay ve Akif Hamzaçebi ve Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkan Vekili Oktay Vural ile görüşen genç avukatlar, Bursa'da gerçekleştirilen Kurultayın Sonuç Bildirgesini takdim ederek sorunların çözümü noktasında destek talep ettiler. Olumlu geçen görüşmelerde siyasiler ise genç avukatların yanlarında olduklarını belirterek her türlü desteğe hazır oldukları mesajını verdiler.

NOT :    Etkinliğe Baromuzu Temsilen Av. Barış Var katılmıştır.
20.09.2024